Російські комуністи омолодили Леніна та перетворили на секс-символ

За створення образу оновленого Леніна відповідає головний художник КПРФ Ігор Петригін-Родіонов

Оновлений Ленін. Ілюстрація: life.ru.

Сьогодні, 7 червня, стало відомо про намір використовувати образ радянського діяча Володимира Леніна російськими комуністами в ході своєї передвиборної гонки. Повідомляється, що у модернізованого Леніна від звичної зовнішності залишаться лише очі і борідка. Як вважають представники КПРФ, новий Ілліч носить джинси, займається спортом, при цьому відвідуючи спортзал і стежачи за собою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Як заявив секретар ЦК КПРФ Вадим Соловйов, партія випускає плакати, листівки, білборди і відеоролик, що демонструють молоду людину, дуже схожу на Леніна, в супроводі дівчини, яка анітрохи не схожа на Надію Крупську. Відзначимо, що за створення образу оновленого Леніна відповідає головний художник КПРФ Ігор Петригін-Родіонов, впевнений в тому, що пішов недалеко від правди. За його словами, справжній Ленін в молодості мав атлетичну статуру, а також прекрасну харизму, тим самим завойовуючи величезну популярність.

Ігор Петригін-Родіонов зазначив, що з 30-х років 20 століття образ Леніна набирав все більшої неприродності. "Харизма - енергетика, сексуальна в тому числі. Це образ молодості, здоров'я, розуму. Це такий енергійний персонаж, може бути, навіть секс-символ", - підкреслив художник.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...