Російські окупанти отримуватимуть "привет из Галиции": В "Укроборонпромі" визначились, де виготовлятимуть набої, замість вивезеного до РФ луганского підприємства

Щодо цього рішення досягнуто порозуміння з обласною владою, яка готова надати територію і корпуси для розміщення обладнання.

Виробництво набоїв "Укроборонпром" планує налагодити на Львівщині. Ілюстрація:Гал-інфо

На Львівщині можуть налагодити виробництво набоїв замість втраченого в окупованому Луганську військового підприємства. Про це журналістам у Львові повідомив генеральний директор концерну "Укроборонпром" Роман Романов, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Через окупацію окремих районів Луганської області Україна втратила контроль над Луганським патронним заводом. Ми вже подали проекти будівництва такого заводу до Кабміну, і, не виключено, що він з’явиться на Львівщині", - зазначив Романов.

За його словами, щодо цього рішення досягнуто порозуміння з обласною владою, яка готова надати територію і корпуси для розміщення обладнання.

Зараз з оборонним концерном на Львівщині співпрацюють 32 підприємства. А обласна влада має намір збільшити цю кількість до 50.

Як відомо, Луганський патронний завод на початку війни на Донбасі був захоплений бойовиками "ЛНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...