Російські війська у Сирії зазнали втрат, потрапивши в оточення

Як стало відомо, сирійські повстанці оточили російських бійців військової поліції.

Ілюстрація:bbc

Троє російських військових Сил спеціальних операцій Росії отримали поранення в ході боїв з бойовиками угруповання "Джебхат ан-Нусра" в сирійській провінції Ідліб. Про це повідомляє російське інформаційне агентство Интерфакс, передають Патріоти України.

Відзначається, що повстанці оточили російських бійців військової поліції. Їм на допомогу були кинуті додаткові сили. Військові отримали поранення під час виходу з оточення.

Російські військові вже встигли звинуватити в даному наступі бойовиків США.

"Цей наступ ініційовано американськими спецслужбами, щоб зупинити просування урядових військ на схід від Дейр-ез-Зора", - стверджує начальник головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ генерал-полковник Сергій Рудской.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...