Російські ЗМІ показали, у яких умовах сиділа Савченко у Новочеркаську

Двоярусне металеве ліжко, вікно з видом на подвір'я установи і новенький унітаз-компакт - краще, ніж на теперішніх кримських курортах.

Камера Савченко. Фото aif.ru

Український нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко під час перебування в російському СІЗО міста Новочеркаськ жила практично в "курортній" камері. Про це пишуть "Аргументи і факти в Росії", передають Патріоти України.

У виданні йдеться про те, що Савченко сиділа в камері № 400. Тут було двоярусне металеве ліжко, вікно з видом на подвір'я установи і новенький унітаз-компакт, який журналіст порівняв зі зручностями на курортах Чорноморського узбережжя Кавказу.

"Із Савченко, як і з багатьма іншими арештантами, у нас виникали свої проблеми, і головна з них - Надія Вікторівна оголошувала голодування, шантажуючи уряд Росії", - заявив начальник СІЗО-3, полковник Олександр Колганов.

Крім того, з українкою нібито няньчилися "як із дитям", умовляючи її вживати їжу. В ізоляторі, як зазначив Колганов, годують добре: сир, масло, молоко, риба, м'ясо.

Також уточнюється, що на території СІЗО з репродукторів постійно транслюється музика радіо "Маяк".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...