Російський корабель з ракетами С-400 "Тріумф" потрапив у страшний шторм біля берегів "Гейропи"

​Судно зазнало ушкоджень у протоці Ла-Манш.

ЗРК С-400. Ілюстрація:Слово і Діло

Російський корабель зазнав ушкоджень у негоді в районі протоки Ла-Манш і був змушений повернутися до порту відправлення. Там фахівці оглянули вантаж – обладнання для зенітних ракетних систем С-400 "Тріумф", котре транспортувалося з РФ до Китаю. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

Як з’ясували фахівці, частина вантажу пошкоджена та потребує заміни. Остаточної оцінки збиткам іще не зроблено, тривають необхідні процедури.

"Після закінчення цих робіт неушкоджене майно буде тим же судном відправлено іноземним замовникам. Недопоставлене майно буде направлено замовнику пізніше", - розповіла офіційний представник Федеральної служби з військово-технічного співробітництва Росії Марія Воробйова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...