Одразу після Києва: У місті Лева потужна злива перетворила вулиці на ріки (фото, відео)

Стихія зробила зі Львова "Венецію" за лічені хвилини. Наразі призупинений рух трамваїв.

Наслідки негоди у Львові. Фото:соцмережі

У Львові через сильну зливу підтоплено десяток вулиць, призупинено рух трамваїв. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, передають Патріоти України.

"Через понаднормову кількість опадів, підтоплено десяток вулиць. Наразі призупинений рух трамваїв. На всі адреси, де є підтоплення та замулення, виїхали комунальні служби", - йдеться у повідомленні.

Очевидці діляться у соцмережах неймовірними кадрами, на що стихія перетворила місто за лічені хвилини:

У відомстві запевнили, що наразі усі комунальні служби ліквідовують наслідки негоди в місті. «На вул. Сахарова є підтоплення, зараз там від замулення чистять дощоприймачі. На вул. Джерельній вода вже спадає. Також є підтоплення на вул. Городоцькій, 12, на пр. Чорновола, на вул. Торф’яній, 26 підтопило перший поверх будинку, де розміщені офісні приміщення. Ймовірно, тут будуть задіяні служби ЛМКП «Львівводоканал», щоб викачати воду.

Також підтоплення є на вул. Петлюри, Виговського. Всі комунальні служби на місці, працюють. Дуже велика кількість опадів одночасно випала, пішло замулення дощоприймачів. На пр. Чорновола є місця, де зірвало люки», — повідомила директор Департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Ірина Маруняк.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...