"Россия в сложном положении": Кремлівський куратор "ДНР" відчув запах "великої війни" (відео)

Бородай виступив на святкуванні "дня добровольця" в Москві, де зазначив, що "російські добровольці скоро зіграють велику роль в історії РФ і "Новоросії".

Олександр Бородай. Фото:лента.ру

Російський пропагандист, "екс-прем'єр-міністр ДНР" і очільник організації "Союз добровольців Донбасу" (СДД) Олександр Бородай красномовно заявив про те, що Росія готується до "великої війни". Про це пише пропагандистське видання "ПолітНавігатор", зазначають Патріоти України.

"Попереду - великі історичні події, і російські добровольці в найближчий час відіграють велику роль в долі нашої Батьківщини, нашої країни. Говорячи по-простому, я вам хочу сказати: "Друзі, пахне великою війною". Наша країна в складному становищі: загроза практично з усіх боків. Якщо ми нічого не зможемо зробити, якщо ми не зуміємо вистрелити, то хто тоді щось зуміє зробити?", - висловився кремлівський куратор "ДНР".

"Не треба забувати про дуже важливу функцію Союзу добровольців Донбасу - функцію мобілізаційну. Росія в складному становищі, і воно не стає простішим або легшим. Воно стає тільки складнішим. Саме тому ми знаємо, відчуваємо і бачимо, розуміємо, у нас є всі підстави, щоб думати, що в Росії добровольчі сили, сили російських людей, які можуть взяти в руки зброю, можуть тримати цю зброю в руках, ще в дуже серйозній мірі знадобляться", - підкреслив Бородай.

Також пропагандист додав, що "добровольці Донбасу" зараз готові пожертвувати всім заради вітчизни - "Новоросії" і все, що їм потрібно для початку активних дій - розпорядження головнокомандуючого.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...