РосЗМІ в істериці: "Бандерівці" нібито кинули на ворога "чорнобильську техніку"

Пропагандисти стверджують, що, за даними представника самопроголошеної "республіки", українське військове командування пішло на цей крок свідомо.

Едуард Басурін. Фото: соцмережі.

У публікації путінського телеканалу з посиланням на так званого "заступника командувача корпусом Міністерства оборони" самопроголошеної "ДНР" Едуарда Басуріна йдеться про те, що частини ЗСУ, що знаходяться в зоні бойових дій на Донбасі, нібито отримали відновлену техніку із зони Чорнобильської АЕС, передають Патріоти України.

Пропагандисти стверджують, що, за даними представника самопроголошеної "республіки", українське військове командування пішло на цей крок свідомо. "Нами отримано відомості від достовірного джерела в Генеральному штабі України про те, що вся техніка, що знаходилася раніше в місцях зберігання в зоні Чорнобильської АЕС, тепер в бойових частинах ЗСУ, що беруть участь в АТО. У документах українського військового командування наголошується, що радіоактивний фон з військової техніки прибрати неможливо", - заявив Басурін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...