"Розчарувався в утопічних ідеях "Новоросії"" - терорист батальйону убитого Мозгового здався СБУ (відео)

Бойовик після тривалих поневірянь Росією повернувся на Батьківщину та зателефонував до Служби безпеки України, після чого зміг повернутися до родини у рамках програми "На тебе чекають вдома".

Скрін відео

Мешканець Попаснянського району Луганської області, що був у складі так званого батальйону Олексія Мозгового "Призрак" і після цього переховувався в Росії, здався правоохоронцям. Як повідомляє прес-центр СБУ, піддавшись російській пропаганді влітку 2014 року, мешканець Попаснянського району Луганщини приєднався до незаконного збройного формування "Призрак", передають Патріоти України.

Він чергував на блокпостах, перевіряв авто та документи громадян. За словами самого екс-бойовика, він стояв на блокпосту біля склозаводу "Пролетарій" в Лисичанську.

"Чоловік швидко розчарувався в утопічних ідеях "Новоросії" та усвідомив помилковість зробленого. Бажання повернутися до родини перемогло страх", - сказано в повідомленні.

Після тривалих поневірянь Росією чоловік повернувся на Батьківщину та зателефонував до Служби безпеки України, після чого зміг повернутися до родини у рамках програми "На тебе чекають вдома".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...