На Луганщині правоохоронці затримали у зоні ООС бойовика з батальйону "Призрак" (відео)

Терорист переховувався у родичів на підконтрольній Україні території.

Фото:скрін відео

Поліцейські батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Херсон" і співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України наприкінці липня затримали в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) громадянина України, колишнього бойовика батальйону "Призрак". Про це 7 серпня повідомив прес-центр ООС у Facebook, передають Патріоти України.

За даними контррозвідки, у 2014 році затриманий, піддавшись російській пропаганді, вступив у терористичну організацію "ЛНР". "Із отриманою від бойовиків зброєю 39-річний уродженець Сєвєродонецька ніс службу на захопленій терористами території лисичанського склозаводу "Пролетарій".

Не отримавши обіцяної пропагандистами "русского мира" матеріальної вигоди та з початком активних дій Збройних сил України зі звільнення українських міст від проросійських бандформувань, бойовик самовільно полишив службу та переховувався від правосуддя, оселившись у родичів на Луганщині – на мирній території України", – ідеться в повідомленні.

31 липня слідчі Лисичанського відділу поліції Луганської області оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 260 Кримінального кодексу України (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань). "У ході здійснення досудового слідства він свою вину визнав. Матеріали справи скеровано до суду", – додали в прес-центрі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...