Розповім все, що згадаю: Ірину Геращенко викликали в ГПУ з приводу "харківських угод"

Віце-спікер ВР пояснила, що її викликали у справі ратифікації скандально відомої Угоди про чорноморський флот РФ, яка була підписана у 2010 році.

Ірина Геращенко. Фото:http://www.ednist.info

Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко отримала повістку від Генеральної прокуратури у справі про ратифікацію так званої харківської угоди. Про це вона написала в Facebook, передають Патріоти України.

"Чому у нас кожну повістку від ГПУ кожен одержувач порядку сприймає як політичний тиск і починає кричати про страшні переслідування, ще не дійшовши до прокуратури? Проводити слідчі дії - це така робота прокурорів. Мені ось також надіслали чергову повістку - в справі ратифікації Угоди про чорноморський флот РФ - і я тому рада, дай Бог, щоб слідство встановило всі нюанси цієї ганебної справи", - повідомила Геращенко.

"Розповім все, що згадаю про те ганебне засідання ВР і зраду України, яку ми, тодішня опозиція, намагалися з усіх сил зупинити. Саме тоді, в квітні 2010 року, коли ми відчайдушно билися в залі ВР проти ратифікації, закладався фундамент окупації Криму, тому всі прізвища і всі подробиці повинні бути встановлені і названі", - додала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...