Розробники запевняють, що перший та єдиний: У Монако представили український електромобіль Synchronous

Творцем розробки стала компанія Electric Marathon International, яка є організатором відомого щорічного ралі на електромобілях - електромобільного Марафону.

Український електромобіль. Фото: diamantova-ledi.top.

Автолюбителі і прихильники екологічно чистого транспорту можуть радіти - в Україні з'явився перший і поки єдиний вітчизняний прототип електрокара. Творцем розробки стала компанія Electric Marathon International, яка є організатором відомого щорічного ралі на електромобілях - електромобільного Марафону, передають Патріоти України з посиланням на diamantova-ledi.top.

Компанія створила концептуальний прототип електрокара і назвала його Synchronous. Яскравий корпус, екологічні матеріали покликані зробити його символом нової ери пасажирських перевезень. Інноваційний електричний двигун, сонячні панелі на даху, нові інженерні рішення повинні зробити пересування на цьому авто найбільш комфортним.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...