Розслідування трагедії під Смоленськом: Прокуратура Польщі прийняла рішення щодо ексгумації тіл жертв

Ексгумовані будуть всі загиблі, зокрема ті, до яких дана процедура вже застосовувалася раніше.

На місці Смоленської трагедії. Фото: espreso.tv.

Спеціальна група слідчих прокуратури Польщі прийняла рішення щодо ексгумації всіх жертв смоленської катастрофи, у якій у 2010 році загинуло керівництво країни на чолі з президент Польщі Лехом Качинським. Як повідомляє радіостанція RMF FM, ексгумовані будуть всі загиблі, зокрема ті, до яких дана процедура вже застосовувалася раніше. Новину передають Патріоти України.

До роботи польських слідчих підключені нові експерти. Як повідомила радіостанції офіційний представник прокуратури Ева Бялик, "встановлені контакти з відомими науково-дослідними центрами у Європі з метою проведення додаткових досліджень та експертиз", не уточнивши, що це за експерти і дослідження.

Радіостанція наголошує, що прокуратура не оприлюднила список і порядок проведення ексгумаційних робіт. За неофіційною інформацією, про їх проведення вже проінформовані чотири сім'ї загиблих. Нагадаємо, раніше у Міністерстві обороні Польщі офіційно заявили, що крах президентського Ту-154М під Смоленськом був метою Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...