"Рыскают, злые, глазами своими туда-сюда стреляют, что-то высматривают, запоминают": У Донецьк прибули найманці Кадирова - соцмережі

Найманці безцеремонно прогулювалися по Донецьку, особливо багато їх було помічено в районі "Золотого кільця".

Ілюстрація:en.censor.net.uaНайманці з шевронами ВВ "Север" (частина особистої гвардії глави Чечні Кадирова, яка має в своєму підрозділі важке озброєння і бойову техніку), вважаються одним з найнебезпечніших підрозділів чеченських бойовиків. Вчора, 17 листопада, вони були помічені в центрі окупованого Донецька та своїм звірячим виглядом, нишпорячи по місту, налякали мирних жителів. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

У соцмережах городяни повідомляють про те, що найманці ходили великими групами, в пабліках є фото новоприбулих в "ДНР" рятівників "русского мира".

Донеччани відразу відзначили, що бойовики не з тутешніх.

"Мы за годы оккупации выучили наизусть все их отличия, одежду, обмундирование. У этих были непривычные шевроны: изображение двух флагов на горной вершине и надпись "СЕВЕР"", - жваво обговорюють другий день поспіль появу головорізів Кадирова донеччани.

Очевидці написали, що бойовики безцеремонно прогулювалися по Донецьку, особливо багато їх було помічено в районі "Золотого кільця".

"Рыскают, злые, глазами своими туда-сюда стреляют, что-то высматривают, запоминают", " У Захараса, наверное, что-то намечается, не зря в "ДНР" участились обстрелы, пребывает новая техника, наемники, да и о "гумковное" недаром говорят", "Видел много камуфляжников, по всему городу толпами лазают", ""Север" – это чеченцы, точней "кадыровцы"", "Подготовка от бывших бойцов ГРУ и даже SEAL. Хотя, какая разница, все равно наши покрошат", - діляться враженнями від побаченого в обговореннях донеччани.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...