"Руководство все в банке сбежало", - у Москві власники валютної іпотеки пішли на штурм фінустанов (відео)

Очікується, що громадяни будуть штурмувати також інші банки російської столиці.

Боржник у "Дельтакредиті". Фото: newzz.in.ua.

У Росії почалася паніка серед власників валютних кредитів на купівлю житла (іпотеки). Багато позичальників у відчаї пішли на штурм банків. Іпотечники вже пікетували "Дельтакредит", "Абсолют-банк" і "Райффайзенбанк". Очікується, що вони будуть штурмувати інші банки російської столиці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Ми зайшли всередину, але до нас ніхто не виходить, продовжують ігнорувати. Ми вже як клієнти банку нецікаві. Нас вже обібрали до нитки", - розповіла іпотечниця в коментарі Газете.Ру. "Заручники валютної іпотеки" вимагають розгляду прийнятних схем рефінансування кредитів, повідомляють російські ЗМІ. Але банки відмовляються йти назустріч "жертвам курсу рубля".

А у Всеросійському русі валютних позичальників уточнили, що мета таких заходів - просити керівників цих банків вийти на діалог щодо індивідуальних умов реструктуризації виданих раніше громадянам Росії валютних іпотечних кредитів без необхідності відбирання куплених квартир, а також відкликання судових позовів та мораторію на нарахування штрафів. Багато іпотечників масово позбуваються своїх квартир. Вони воліють залишатися бомжами, ніж платити величезні борги по іпотеці у валюті, що різко подорожчала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...