Рушійна сила - егоїзм: Володимир Фесенко пояснив оприлюднення Савченко списків полонених

Публікацією списків і звинуваченнями у бездіяльності влади Савченко провокує напругу і конфлікти всередині України.

Нічого, крім втрати рейтингів, Савченко не отримала. Фото: expres.ua.

Списками українських полонених народний депутат Надія Савченко хоче повернути обвалені рейтинги. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

"Вона починає на цьому робити піар. Використовувати цю складну проблему у своїх егоїстичних, політичних цілях. Хоче відновити рейтинги, які впали за півроку після її повернення", - зауважив політолог. Коли Савченко повернулася в Україну (25 травня 2016 року - Ред.) за неї готові були голосувати на президентських виборах близько 10% українців, нагадав експерт.

"За опитуваннями наприкінці листопада-початку грудня - 2%, у 5 разів. Дуже сильно впали і рейтинги довіри. Вона була лідером за цим показником — їй довіряли близько половини українців. Зараз - трохи більше 20%", - розповів він.

Публікацією списків і звинуваченнями у бездіяльності влади Савченко провокує напругу і конфлікти всередині України, вважає Фесенко. "А це прямо відповідає інтересам Росії, її спецслужб і бойовиків", - додав він.

"Якщо вона щиро прагне допомагати вирішенню проблеми, їй треба координувати діяльність із гуманітарною підгрупою Тристоронньої контактної групи у Мінську, українськими представниками і СБУ. А Савченко займається махновщиною, анархією", - сказав політолог.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...