"Русская водка, что ты натворила!": Росіяни на Уралі намагались вбити бойовика "ДНР", щоб здати його за гроші в СБУ

Затриманих нападників бойовик здав поліції, і сам був на деякий час через них поміщений в СІЗО.

Чого тільки не зроблять росіяни заради горілки! Фото: соцмережі.

Російський бойовик Олександр Негребецький, який воював в Донбасі на боці бойовиків "ДНР", заявив, що на нього було скоєно замах. Інцидент стався в російському місті Златоуст Челябінської області, де проживає Негребецький. За його словами, п'яні мужики, дізнавшись, що за голову Негребецького СБУ призначила нагороду, вирішили вбити його і здати його труп в СБУ, щоб отримати гроші. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на блогера Дениса Казанського.

Про напад уральським журналістам розповів сам Негребецький: «Увечері в п'ятницю, до мене в квартиру стали ломитися троє нетверезих чоловіків, приблизно мого віку. Одного з них – Олега -, я добре знав, так як жили на одній вулиці, двох інших раніше не зустрічав. Ті, що прийшли запитали, так написано в ЗМІ, що за мою голову Служба безпеки України призначила нагороду в два з половиною мільйони доларів? Я сказав, що це правда, тоді, озброївшись трояндочками від розбитих пляшок, з криками «Зараз ми тебе уб’ємо і гроші отримаємо!» чоловіки накинулися на мене. Один з нападників постійно заявляв, що він хохол і спеціально приїхав за мною з України», - цитують бойовика журналісти агентства «Уралпресс».

За словами Олександра Негребецького, йому вдалося знешкодити п'яних і затримати двох з них. Третьому вдалося втекти. Затриманих бойовик здав поліції, і сам був на деякий час поміщений в СІЗО. При цьому Негребецький повідомив, що не сприймає напад, як замах за наказом СБУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...