"Русская застойная": Мережі в захваті від відео з новою антипутінською піснею

Група, як і раніше в своїх роботах, переробила хітову російську пісню, яку заспівали Йосип Кобзон, Олександр Розенбаум і Григорій Лепс.

Кобзон "заспівав" новий хіт. Фото: скріншот з відео.

Український гурт "Мірко Сабліч" 5 листопада представила свою нову пісню, присвячену агресії Росії проти України. Відповідне відео група виклала на Youtube і Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, раді поділитися нашою новою роботою. В першу чергу вона звернена росіянам", - наголошується у повідомленні на Facebook. Група, як і раніше в своїх роботах, переробила хітову російську пісню, яку заспівали Йосип Кобзон, Олександр Розенбаум і Григорій Лепс.

А ось, що пишуть в мережі з приводу цієї нової роботи: "Сумно... Оптимізму у вас поменшало. А так добре...", "Ух, як пройняло... Навіть ще більше, ніж завжди", "Так. Справді талановито. Так що не дивно, що рашисти в коментах дзявкають. Пародія не гірша, ніж пісня. Коли повернемо Крим, проект треба буде продовжити:), "Дійсно, гидко, що у нас виявилися сусідами 140 млн тварин...".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...