"Русский мир" наступає: Чеченський міністр-бізнесмен "віджав" у "ЛНР" підприємство мобільного зв'язку

Проект угоди передбачає, що чеченський оператор мобільного зв’язку буде отримувати 70% доходу від діяльності “Лугакому” та забезпечить номерний ресурс.

Мобільний зв'язок на Луганщині будуть контролювати чеченці. Фото: cxid.info.

Представники російської влади в т.з. “ЛНР” передали місцевого оператора мобільного зв’язку “Лугаком” в оперативне управління компанії “Вайнах Телеком” (Чечня), яка має надати підтримку в обхід міжнародних санкцій. Про це повідомив сайт Головного управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

“Встановлено нові факти економічної експансії Росії на тимчасово окупованих територіях Донбасу. В умовах стагнації російської економіки, з метою частково компенсувати витрати державного бюджету Росії на збройну агресію проти України, представниками російської влади у так званій "ЛНР" прийнято рішення щодо передачі місцевого оператора мобільного зв’язку “Лугаком” (унітарне підприємство “Луганські комунікації”) в оперативне управління компанії “Вайнах Телеком” (м. Грозний, Чеченська Республіка)”, - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, проект угоди передбачає, що чеченський оператор мобільного зв’язку буде отримувати 70% доходу від діяльності “Лугакому” та забезпечить номерний ресурс, операційну і технічну підтримку в обхід міжнародних санкцій. “З урахуванням форми та структури власності закритого акціонерного товариства “Вайнах Телеком”, співвласником якого є міністр транспорту та зв’язку Чеченської Республіки Рамзан Черхігов, імовірність поповнення російського бюджету в такий спосіб оцінюється низькою”, - зазначили в Головному управлінні розвідки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...