"Русский мир": П'яна школярка побила поліцейського, дівчинці загрожує чималий термін

Пригода сталася у місті Усть-Камчатськ.

Ілюстрація:www.alco-pravda.info

У Росії школярка побила поліцейського, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили у прес-службі Слідчого управління Слідчого комітету РФ у Камчатському краї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Пригода сталася у місті Усть-Камчатськ. Зазначається, що за таку витівку 16-річній дівчині загрожує до 5 років ув'язнення за ч. 1 ст 318 УК РФ. "Справу проти 16-річної мешканки райцентру Усть-Камчатськ порушено за ч. 1 ст. 318 КК РФ ("застосування насильства відносно представника влади")", - йдеться у повідомленні.

Поміж тим, бійку із копом школярка влаштувала ще у березні, коли вона хуліганила у під'їзді одного із житлових будинків міста. На попередження та прохання поліцейського припинити хуліганити та поїхати до лікарні, дівчина накинулась на нього з кулаками.

"Не бажаючи підкоритися дільничному уповноваженого поліції Усть-Камчатського МО МВС Росії, який правомірно зажадав від неї припинити хуліганські дії і пройти до лікарні для медичного огляду на стан алкогольного сп'яніння, школярка ногою завдала удари в область живота, паху співробітника поліції", - зазначають в управлінні. Наразі триває слідство.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...