"Русским миром" вже наїлися? В Єнакієвому визріває бунт, у Макіївці обурюються окупаційною владою

Обурення місцевих жителів викликало скорочення пенсійних виплат на 10%, податковий тиск на приватних підприємців і відсутність у них можливості відстояти свої права та інтереси.

Ілюстрація:http://sprotyv.info/

Відсутність грошей у терористичної влади "ДНР" загрожує соціальними бунтами на окупованій території Донеччини. Про це повідомляє сайт "Інформаційного спротиву" (ІС), зазначають Патріоти України.

За даними групи ІС, в окупованому Єнакієвому фіксується масове невдоволення населення "владою" у зв'язку з незадовільною соціально-економічною обстановкою в місті.

Обурення місцевих жителів викликало скорочення пенсійних виплат на 10%, податковий тиск на приватних підприємців і відсутність у них можливості відстояти свої права та інтереси.

Масла у вогонь невдоволення підлило рішення терористичної влади ліквідувати об'єднання "Орджонікідзевугілля" замість анонсованого інвестиційного проекту з відновлення шахт.

Крім того, в зв'язку з нестачею коштів, найближчим часом планується скорочення штату "міської адміністрації" Єнакієвого з 97 до 70 чиновників. Чиновникам, що залишилися, з грудня вдвічі урізують посадові оклади.

"Скорочується фінансування й інших витрат на утримання міської "влади". Так, в жовтні для службового транспорту "виконкому" Єнакієвого надали лише 200 л бензину. Витрати на запчастини для службового транспорту повністю виключені з переліку витрат", - інформує група ІС.

Схожа ситуація спостерігається і в окупованій Макіївці. Про це свідчить повідомлення місцевого медичного працівника, оприлюднене на сторінці спільноти "Типова Макіївка" в соцмережі «ВКонтакте».

«Доброе утро Макеевчане, моему возмущению нет предела. Может наши власти как-то отреагируют. ЗП нет и не известно когда будет, а у нас цены на проезд поднимают. Вопрос: Деньги не дают, а цены поднимаются, как добираться до работы? Пешком 8 км топать? У кого-то из наших глав совесть есть? Или решили в край людей обобрать? Я исправно плачу налог, 1000р ежемесячно, от той копеечной зп, так в чем проблема? Нет денег в республике? А куда они деваются? Может на постройку частных домов или на покупку машин для любимых властей!? Я работаю врачом (молодой специалист), мало того, что копейки платят, чтоб врачи не померли (перебиться), так ещё и задерживают. Денег нет?", - обурюється молода спеціалістка.

"Зато в республики закатываем грандиозные праздники и веселье. К нам ежемесячно везут российские гум. конвои с деньгами, продуктами и лекарствами, куда все девается не понятно. Россия в любое время прекратит поставку помощи и что тогда? Вообще в полной ж... будем? Не такое правительство я выбирала и не в такой республике хотела жить", - резюмує медик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...