Саакашвілі розповів про перший день на волі

Політик зізнався, що після звільнення із СІЗО просто відсипався.

Міхеіл Саакашвілі. Фото: NewsONE.

Політик Міхеіл Саакашвілі розповів про свій 1-й день на волі після утримання у СІЗО. Журналісти ТСН зустріли Саакашвілі біля його пентхаусу на Костьольній у Києві. Він розповів, що відсипався після ув'язнення, передають Патріоти України.

З пентхаусу Саакашвілі вивозили спецпризначенці. Він би повернувся туди, якби йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Апартаменти - 252 м². Сусіди кажуть, що він арендує їх вже декілька років.

"Абсолютна брехня, що вони кажуть, що шість тисяч доларів щомісяця. Я плачу тільки за комуналку і мінімальні якісь речі. А там є обмін технічний між моїми друзями, які мене підтримують, і самим власником. Вони їм дали квартиру за кордоном, наскільки я розумію. Тобто, я плачу частину, але точно це не шість тисяч. Скільки – це моя справа. У мене немає більше домів, і хоромів, і палаців. І я мрію про те, щоб мати свій власний маленький будинок у Києві. Але поки що його немає", - розповідає Саакашвілі.

Політик каже, що не має достатньо грошей для придбання нерухомості. "У неділю на Майдані облаштували сцену. Були дорогі автівки з гучномовцями. Хто дає кошти на це все? У скільки вам обходиться одна подібна акція?" - питають журналісти.

"Ми всі фінансуємо. Окрім того, є тисячі українських малих і середніх бізнесменів, які дають кошти. Звичайно, мені треба жити, заливати бензин і рухатися. Звичайно, це коштує грошей. Мені їх дають. Але це точно не гроші олігархів і не ФСБ. Це люди, які хочуть допомогти. Хтось дає 500 доларів, а хтось - тисячу", - відповів Саакашвілі. 21 грудня політик святкуватиме 50-річний ювілей. Відмітить його у Києві разом із близькими.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...