"Дуже комфортні камери": Думці Путіна ревізували утримання гравців футбольної збірної РФ у "Бутирці"

Російські футболісти потрапили у СІЗО після того, як у кафе побили чиновників.

У СІЗО "Бутирка". Ілюстрація:imauzer - LiveJournal

Сьогодні депутат Держдуми від партії ЛДПР Іван Сухарьов відвідав в московському СІЗО-2 "Бутирка" нападника "Зеніту" Олександра Кокоріна і півзахисника "Краснодара" Павла Мамаєва. Про це повідомляють Патріоти України.

Футболісти будуть під вартою до 8 грудня. "У них дуже комфортні камери, особливо, якщо порівнювати з Башкирією. Ці приміщення в минулому відводилися для утримання дворян - вони двомісні, є телевізор. Футболісти можуть замовляти собі їжу, яка є в меню, можна сказати, це ресторанна їжа. Кожен день їх виводять на прогулянку, скарг та зауважень ніяких немає. Гравці відвідують спортзал, планують сходити в храм, який знаходиться на території СІЗО.

У спортзалі можна скористатися душем, це платна послуга, коштує 300 рублів. До речі, коли я приїхав в "Бутирку", Мамаєв разом зі своїм сусідом по камері, який проходить за статтею 159 КК Росії "Шахрайство", якраз перебували в спортивному залі. В цілому, з урахуванням становища, в якому перебувають футболісти, умови їх перебування в СІЗО можна назвати нормальними", - сказав Сухарьов.

Джерело: sector.depo.ua

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...