Самі ж готують зброю: У "ЛНР" бойовики лякають населення наступом української армії на Великдень

Терористи проводять військові навчання під керівництвом російських кураторів. Разом з тим на окупованій території пожвавився процес мобілізації.

Терористи "ЛНР". Ілюстрація:podrobnosti.ua

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" у тимчасово окупованих Стаханові та Алчевську терористи активно перевіряють бомбосховища та проводять інструктаж населення з цивільного захисту. Серед самих бойовиків активно поширюють чутки про те, що українська армія планує наступальну операцію на Великдень. Про це пише на своїй сторінці у Facebook Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України.

В тимчасово окупованому Стаханові, через страх прориву та наступальні дії з боку ЗСУ, бойовики накопичують живу силу та техніку.

Окрім того,як повідомлялося раніше,терористи в цих районах проводять військові навчання під керівництвом російських кураторів. Разом з тим пожвавився процес мобілізації в окупованих районах Луганської області.

Бойовики обіцяють золоті гори та шукають серед цивільних санінструкторів, водіїв та артилеристів.Контракт укладається на термін від одного року. Набір бойовиків відбувається за адресою: м.Алчевськ, вул. Горького, 35. Однак бажаючих не багато, а в терористів відчувається нестача кадрів.

Водночас, в Луганську зафіксовано прибуття «солідарних росіян», які базуються в гуртожитках ВАУШ та санаторії «Незабудка». В Алчевську російські найманці базуються в приміщенні колишнього профілакторію та будівлі колишньої податкової.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...