Санітарна медицина тепер як у Росії: У Криму на винному фестивалі потруїлися люди

​В інфекційну лікарню Севастополя звернулися не менше 11 постраждалих.

Ілюстрація:fakty.ictv

На місці проведення фестивалю збору врожаю Winfest, який проходив з 30 вересня по 1 жовтня в Балаклаві в окупованому Криму, учасники якого стали жертвами масового отруєння, виявили ряд санітарних порушень. Про це свідчать результати епідеміологічного розслідування, проведеного окупаційним санітарним відомством, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"В ході проведення епідеміологічного розслідування об'єкта, з яким пов'язують своє захворювання особи, що брали участь у фестивалі в Балаклаві, виявлено ряд порушень санітарного законодавства. Крім того, у одного з обстежених співробітників даного об'єкта … виявлено ротавірус групи А", - сказано в повідомленні.

Саме ротавірусом групи А і заразилися учасники фестивалю, додали у відомстві.

Окупаційне санітарне відомство почало епідеміологічне розслідування у зв'язку з реєстрацією кишкової інфекції в учасників фестивалю Winfest. Розслідування та лабораторні дослідження проводяться у взаємодії з окупаційними силовими органами.

Окупаційне санітарне відомство у Криму 4 жовтня повідомило про зареєстровані випадки кишкової інфекції у жителів Севастополя, які з 30 вересня по 1 жовтня брали участь у фестивалі збору врожаю Winfest в Балаклаві. З підозрою на харчове отруєння в інфекційну лікарню Севастополя звернулися не менше 11 людей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...