Савченко розповіла, про що вона хоче домовитись з ватажками терористів

Головне, що непокоїть українську льотчицю, - доля військовополонених, які перебувають на окупованих територіях.

Надія Савченко. Фото: news.join.ua.

Народний депутат Надія Савченко пояснила, стосовно чого хоче вести розмову з ватажками окупованих територій. Про це нардеп заявила під час брифінгу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

За її словами, наразі є три майданчики для визволення українських військовополонених. Перший існує на рівні спілкування президентів, другий - на рівні законодавчих органів та СБУ. Третій, "це ті хлопці, які сидять у бригадирів у підвалі".

Савченко наголосила, що з усіх майданчиків потрібно визволяти людей. "Я не можу працювати на рівні президентського майданчику. Я як народний депутат, тому і є народним депутататом, тому що він йде за народом і говорить, робить і діє. Я готова говорити на двох інших майданчиках. Я хочу, щоб ви всі зрозуміли. У нас іде війна з Росією. Вона йде усіма новітніми підлими методами, довгою історією геноциду різних народів", - наголосила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...