"Счистили его, как дерьмо с подошвы, в которое когда-то вступили": Блогер про смерть Жиліна у Росії

Діячі, які не прийняли ідеологію Майдану і не поділяють ідеї незалежності України і шукають заступництва в Росії, зрозуміють, що вони глибоко помиляються.

Жиліна росіяни не захистили. Фото: argumentua.com.

Відомий блогер Сергій Іванов прокоментував вбивство пособника терористів і ватажка організації "Оплот" Євгена Жиліна, заявивши про те, що тепер сепаратисти зрозуміють всю небезпеку їх дій проти України. Крім того, вони навіть в РФ себе не можуть почуватися в безпеці. Про це він заявив в інтерв'ю інтернет-виданню ONLINE.UA, передають Патріоти України.

Іванов зазначив, що Жилін створив цілий загін, який воював в лавах терористів, отримуючи за це великі гроші. Можливо, за це його і усунули. Однак версій, за словами блогера, може бути дуже багато, але тут мова може йти про банальну ліквідацію.

"Зчистили його, як лайно з підошви, в яке колись вступили. Все", - вважає Іванов. Крім того, він підкреслив, що тепер діячі, які не прийняли ідеологію Майдану і не поділяють ідеї незалежності України і шукають заступництва в Росії, зрозуміють, що вони глибоко помиляються. І тому всі українофоби, які втекли в РФ, тепер зрозуміють, що там небезпечно перебувати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...