Секретом не хоче поділитися?: У Краматорську знайшовся чиновник, який рік жив на нуль гривень

Якщо вірити декларації, у 2015 році сукупні доходи Кузнецова, його дружини Катерини та доньки склали нуль гривень.

Краматорськ. Фото: Сегодня.

Керівник відділу транспорту Краматорської міської ради Олександр Кузнецов задекларував нуль гривень доходу за 2015 рік. Про це свідчить декларація Кузнецова, яка опублікована на сайті Краматорської міської ради, передають Патріоти України.

Згідно з цим документом, у 2015 році сукупні доходи Кузнецова, його дружини Катерини та доньки склали нуль гривень. Крім того, у родини не було жодних накопичень на банківських рахунках. Проте у власності родини перебуває квартира площею 54 квадратних метри, яка була придбана у 2007 році, та автівка SUZUKI GRAND VITARA, яка була придбана у 2013 році.

Як родина з трьох осіб жила та утримувала протягом року це майно не маючих жодних доходів – наразі невідомо. У 2016 році, згідно з даними Єдиного державного реєстру декларацій, ситуація дещо змінилася. За минулий рік Кузнецов отримав 17303 гривень заробітної плати. Ще 51164 гривень отримала його дружина, яка також є співробітницею виконкому. Також кожен з них отримав від роботодавця подарунки в негрошовій формі вартістю по 70 гривень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...