Серіал про українок зі Львова б'є рекорди на польському телебаченні (фото, відео)

Польські кінокритики запевняють, що популярність “Дівчат зі Львова” може стати навіть вищою, ніж у “Гри престолів”.

Поляки у захваті від серіалу про українок. Фото: скріншот з відео.

У Польщі розпочали трансляцію дебютного сезону серіалу “Дівчата зі Львова” про чотирьох українок, які приїхали до Варшави у пошуках кращого життя, повідомляють Патріоти України з посиланням на UaPost.

Національний канал TVR привернув увагу великої кількості громадян. За сюжетом, одна із українок зустріла у Варшаві багатія та закохалась у нього по вуха. Вона постійно пригощає його борщем та варениками, а він не може запам’ятати її ім’я. Також серіал має спільні риси з американським “Секс та місто”, адже чотири героїні поводяться, як і подруги зі Нью-Йорку.

Щонеділі 3,5 млн поляків збираються біля телевізорів, щоб подивитися за пригодами емігранток. Кіноексперти не розуміють такої популярності, адже серіал є доволі стереотипним. Але від нього у захваті кожен десятий поляк.

До речі, що українок грали виключно польські акторки. Спеціально для ролей вони брали уроки української мови у вчителів. Трейлер та фрагменти зі зйомок перших серій можна подивитись прямо зараз. Також кінокритики запевняють, що популярність “Дівчат зі Львова” може стати навіть вищою ніж у “Гри престолів” у Польщі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...