Серьога влип: Відомого репера затримали у аеропорту Москви за "мінування" літака

Представники співака підтвердили, що сьогодні в районі 10 години ранку виконавець повинен був вилітати з Росії в Білорусь, проте ніяких нових повідомлень від нього вони не отримували.

Репер Серьога. Фото: www.spletnik.ru.

Репер Сергій Пархоменко, який виступає під іменем Серьога, був затриманий в московському аеропорту Внуково. Співробітникам служби безпеки аеропорту надійшло повідомлення про замінування літака, який мав летіти з Москви у Мінськ, передають Патріоти України із посиланням на life.ru.

За словами джерел видання, після короткої перевірки до чергової частини лінійного відділу поліції Внуково був доставлений громадянин Білорусі Сергій Пархоменко. Представники співака підтвердили, що сьогодні в районі 10 години ранку виконавець повинен був вилітати з Росії в Білорусь, проте ніяких нових повідомлень від нього вони не отримували.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...