"Североордынский сосед-отщепенец нам дико завидует. Они свои суденка пригнали, следить за испытаниями с расстояния", - Бірюков про враження від застосування "Вільхи" (відео)

За словами Юрія Бірюкова, на час випробувань був закритий сектор Чорного моря, проте Росія направила туди кілька кораблів, щоб спостерігати за проведенням стрільб.

Юрій Бірюков. Фото: РБК.

Під час випробувань нової української ракети, результати яких були високо оцінені главою держави, до місця проведення стрільб для спостереження припливли російські кораблі. Про це заявив радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков, опублікувавши відповідне відео з місця подій, передають Патріоти України.

За словами Бірюкова, на час випробувань був закритий сектор Чорного моря, проте Росія направила туди кілька кораблів, щоб спостерігати за проведенням стрільб.

"Адже суденки їх в коло з радіусом в 50 метрів легко вміщуються", - зазначив радник Порошенка. Також він показав кілька нових фото з місця випробувань.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...