Шахрайська змова: В Одесі викрили поліцейських, які провернули масштабну аферу на $120 тис (фото)

Злочинний план два старших слідчих і заступник голови відділу слідчого управління Одеської поліції почали з "липової" заяви вигаданої особи, у якої нібито виманили гроші люди на автомобілі інкасаторів.

Фото:facebook

В Одесі затримали трьох слідчих головного управління поліції Одеської області, які за попередньою змовою провернули аферу на 120 тисяч доларів. Про це в Facebook повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, інформують Патріоти України.

Злочинний план два старших слідчих і заступник голови відділу слідчого управління Одеської поліції почали з "липової" заяви вигаданої особи, у якої нібито виманили гроші люди на автомобілі інкасаторів. За словами "заявника", ці особи займалися ще й продажем вогнепальної зброї.

Сфабриковані матеріали слідчі погодили з керівником прокуратури Одеської області і отримали постанову на обшук автомобіля "зловмисників".

Далі змовники залучили бійців полку особливого призначення поліції Одеси, зупинили машину інкасаторів, поклали на землю водія і пасажирів, і провели обшук.

Поки спецназівці чатували "небезпечних озброєних злочинців", за їх спинами слідчі-аферисти поклали на заднє сидіння автомобіля сумку зі зброєю. Після чого забрали з авто інкасаторів дві сумки зі 120 тисячами доларів.

Затриманим оголошено підозру за ч.2 ст.366 (службове підроблення), ч.2 ст.364 (зловживання службовим становищем) та ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статтей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...