Ще й кругленьку суму присудили "жертві свавілля": Скандального "генерала" "Укрзалізниці" поновили на посаді

Також представник УЗ наполягав на тому, щоб знімальна група не була присутня на засіданні, бо це порушує закон.

Олексій Кривопішин. Фото: zn.ua.

Колишнього керівника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина поновили на посаді. Про це повідомила журналістка Аліна Стрижак у Facebook, передають Патріоти України.

"Кривопішина поновили на посаді. Залізниця ще винна йому понад 400 тисяч гривень. Всі клопотання, доводи, репліки юристів Кабміну, мінінфраструктури, УЗ, ПЗЗ були відверто слабкими", - написала вона.

Також вона додала, що представник УЗ наполягав на тому, щоб знімальна група не була присутня на засіданні, бо порушує закон. "По суті було ясно від самого початку, що все вже вирішено. Тому суд і тривав 7,5 годин - очевидно, сподівалися, що наша знімальна група піде", - зазначила Стрижак. Нагадаємо, торік, 25 березня Кабмін звільнив Олексія Кривопішина з посади керівника Південно-Західної залізниці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...