Ще й посадять на Росії: Екс-регіонал розповів, як олігарх з оточення Кучми став "жебраком" та фігурантом карної справи (відео)

Ігор Бакай перестав контролювати свої найбільші активи через власну схильність до авантюр та незібраність.

Ігор Бакай. Фото:Коммерсант

Один з перших найвідоміших підприємців Незалежної України, перший власник газети "Сегодня" й голова НАК "Нафтогаз" за Леоніда Кучми Ігор Бакай, якого нещодавно затримали у Росії, перестав контролювати свої найбільші активи через власну схильність до авантюр та незібраність. Про це розповів колишній власник та керівник націоналізованого нині "Укргазбанку", екс-нардеп від Партії регіонів та екс-голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль в ефірі програми "Досьє" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

Разом з тим, наголосив політик, саме ці якості й були потрібні тоді для забезпечення економічних інтересів України.

"Нічого ж не залишилося з точки зору відомого нам бізнесу, яких заводів і т.д. Ми можемо називати достатньо багато людей, які вийшли з оточення Бакая, які з газового бізнесу стали навіть олігархами. Бакай таким не став. При цьому про період розрахунків з Туркменістаном взагалі байки ходили. Де там правда, де не правда складно сказати, але цей достатньо авантюристичний характер (Бакая - ред.) і його підхід до справи, можливо, тоді був і на користь України, бо це робилося в інтересах українських розрахунків", - розповів Горбаль.

При цьому він наголосив, що до Бакая завжди були питання "з точки зору оформлення (угод - ред.)".

"Але, порівнюючи вже з тим, що робилося після нього, то я розумію, що він був, напевно, одним з кращих патріотів", - додав Горбаль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...