Ще майже діти: Стало відомо, хто знаходиться на найнебезпечніших позиціях біля ДАПу (відео)

Троє 18-річних бійців встановили український прапор під самісіньким носом у противника.

Молоді подобається знаходитися біля Донецького аеропорту. Фото: скріншот з відео.

Позиція "Зеніт" є чи не найнебезпечнішим місцем поблизу Донецького аеропорту, до терміналів якого з неї менше двох кілометрів. Антуражем передової там є понівечена техніка, підбитий танк і в дрібну цяточку постріляні стіни. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Троє 18-річних бійців встановили український прапор під самісіньким носом у противника. Командир зізнається, що на цьому вістрі оборони взагалі воюють усі молоді – і це добре. "Швидше навчаються в усьому, і вони якось хапаються за все", - зізнається "Інспектор", який отримав позивний через те, що до війни працював у податковій службі. Свою позицію, попри всі небезпеки, військові люблять – насамперед, за краєвид. Із неї легендарний Донецький аеропорт – неначе на долоні.

Формально українські війська його залишили, але в дійсності вони продовжують контролювати територію. Бійці 72 бригади переконують, що у понівечених терміналах бойовики так і не зуміли серйозно закріпитися – лише епізодично ворог виходить на летовище групами піхоти чи виїздить одинокий танк. Значно серйознішим рубежем ворога є Спартак. Звідти примудряються тиснути на солдатів ЗСУ навіть психологічно – розсилають SMS чи то з погрозами оточити, чи то зі знущаннями з приводу зрослих в Україні тарифів на ЖКГ. "Ну що зробиш – подивився, посміявся, виконуєш свою роботу, і все", - коментує такі спроби боєць із псевдо "Сєва".

Раніше цього місяця сусіди "Зеніту" - оборонці шахти "Бутівка" - відвоювали позиції бойовиків і просунулися на 300 метрів углиб Донецька. Оборону там також зараз тримають військові 72-ї окремої механізованої бригади.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...