Ще один зрадник: Фіналіст відбору на Євробачення зібрався розважати окупанта

Афіші із відомим вокалістом можна побачити не тільки в Києві – найближчим часом він співатиме для московських глядачів у популярному клубі в самому центрі міста.

ROZHDEN. Фото: Concert.ua.

Виступити із концертом у Росії вирішив один зі фіналістів українського відбору на участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2017" ROZHDEN. Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах організатори заходу, передають Патріоти України.

Тепер афіші із відомим вокалістом можна побачити не тільки в Києві – найближчим часом він співатиме для московських глядачів у популярному клубі в самому центрі міста. Ініціатори заходу зазначають про те, що запросили його виступити тому, що глядачі цінують його за "особливе місце на сцені".

Сам ROZHDEN ніяк не коментував свої припущення щодо можливої зміни ставлення до нього серед фанатів через виступи на території країни-агресора та одночасно – на Євробаченні, яке відбудеться в українській столиці. Відомо, що співак став популярним після того, як дійшов до фіналу проекту "Голос" – рішення суддів щодо його кандидатури було майже одноголосним.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...