Щоб грошей не просила: Мешканець Вінниччини вбив дружину та закопав на городі (фото)

Чоловік наніс потерпілій кілька ударів ножем в груди, після чого вона померла.
Чоловік закопав вбиту дружину на городі. Фото: прес-служба Нацполіції.

Поліція розслідує обставини вбивства 42-річної мешканки Тиврова. 4 серпня за підозрою у вчиненні злочину поліція затримала цивільного чоловіка вбитої. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передають Патріоти України.

Аби уникнути відповідальності зловмисник закопав вбиту на присадибній ділянці. Зі слів затриманого, ввечері між подружжям виник конфлікт на побутовому грунті – жінка дорікала йому за безгрошів’я. Сварка отримала фатальну розв’язку – чоловік наніс потерпілій кілька ударів ножем в груди, після чого вона померла. Аби приховати сліди злочину, закопав тіло на території домогосподарства.

Після вчиненого затриманий вирішив пійти у поліцію та у всьому зізнатися. За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, зловмисник затриманий в процесуальному порядку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Правопорушнику загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

На місці події слідчо-оперативною групою поліції проведені першочергові слідчі дії. Поліцейські вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази. Для об’єктивного розслідування усіх обставин злочину призначено ряд експертиз. Слідство клопотатиме в суді про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...