Щось пішло не так: В Україні атакували захід ЛГБТ-спільноти

Під час заходу активісти за допомогою плакатів-літер, на яких були намальовані символи груп, що стикаються з дискримінацією в Україні, зібрали фразу «Шануємо різноманіття».

ЛГБТ-спільнота Запоріжжя. Фото: lgbt.org.ua.

На трьох учасників акції «Веселковий флешмоб», що відбулася під стінами Запорізької облдержадміністрації, після завершення заходу напала група молодиків. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Сам флешмоб пройшов без конфліктів. Під час заходу активісти за допомогою плакатів-літер, на яких були намальовані символи груп, що стикаються з дискримінацією в Україні, зібрали фразу «Шануємо різноманіття» та випустили в небо різнокольорові кульки. Акція була присвячена Міжнародному дню боротьби з гомофобією і трансфобією. Особи нападників невідомі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...