Щось стукнуло і пішов їдкий дим: В окупованому Сімферополі загорівся тролейбус з людьми (відео)

Тролейбус від'їхав від зупинки, коли в салоні пролунав гучний хлопок.

У Сімферополі загорівся тролейбус. Фото: скріншот з відео.

В окупованому Сімферополі під час руху загорівся тролейбус, в якому перебували пасажири. Про це повідомляє "Кримська газета", передають Патріоти України.

Зазначається, що НП сталася вранці 17 січня, коли тролейбус рухався по вулиці Лермонтова. Журналісти повідомили, що тролейбус від'їхав від зупинки, коли в салоні пролунав гучний хлопок. Після цього транспортний засіб сіпнувся і весь простір в салоні заповнив їдкий дим. За словами пасажирiв, які перебували на задньому майданчику, тролейбус загорівся.

Водій зупинив паруючий тролейбус і випустив з нього пасажирів. В результаті НП ніхто не постраждав. Відео, на якому показано, як люди залишають тролейбус, який загорівся, опубліковано на YouTube.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...