"Шеф! Все пропало!": Медведєв визнав, що санкції доконають Росію

На високі ціни на нафту у російському уряді також перестали сподіватися.

Дмитро Медведєв. Фото: dt.ua.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв не виключив посилення негативного впливу санкцій на економіку Росії. Про це повідомляє прес-служба російського уряду, передають Патріоти України.

Медведєв нагадав, що триває підготовка проекту нового трирічного бюджету на період 2018-2020 років. «Підходити до всіх наших рішень треба гранично прагматично, ніяких завищених очікувань бути не повинно в силу зрозумілих причин, навіть не дивлячись на те, що на початку року ціни на нафту трималися трохи вище, ніж планувалося. Сировинний ринок залишається досить нестабільним, це видно по коливаннях цін, які були зафіксовані минулого і позаминулого тижня. Зберігається дія інших негативних факторів, більш того, цілий ряд з них може навіть посилитися, я маю на увазі так звані санкції. Діє обмеження з доступу на ринки капіталів. Все це треба враховувати», - підкреслив Медведєв.

Він додав, що ще в квітні уряд обрав базовий варіант в якості сценарію, на який буде орієнтуватися федеральний бюджет. «Працювати ми продовжимо на його (базового варіанту) основі», - констатував він.
20 червня 2017 року Мінфін США ввів обмежувальні заходи проти 38 осіб і організацій в зв'язку з ситуацією в Україні. Серед інших у списку опинилася приватна російська військова компанія (ПВК) «Вагнер» та особисто її керівник підполковник запасу Дмитро Уткін. Санкції торкнулися і фірми бізнесмена Євгена Пригожина Concord-catering ( «Конкорд кейтеринг») і Concord Management and Consulting ( «Конкорд менеджмент і консалтинг»).
Обмеження введені також проти дочірніх компаній «Транснефти» - «Черномортранснефть», «Гипротрубопровод», недержавного пенсійного фонду «Транснефть» і інших структур. Серед приватних осіб в списку значаться член Ради Федерації, спецпредставник президента РФ по взаємодії з організаціями співвітчизників за кордоном Олександр Бабаков і двоє його співробітників - Олександр Воробйов та Михайло Плисюк.
Під санкції потрапили 11 осіб і організацій з Криму, організації самопроголошених "Донецької і Луганської народної республік", а також ЦБ цих республік і російський ЦМР-банк ( «Центр міжнародних розрахунків»).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...