"Шкандаль" в "гоблінській єпархії": в Керчі окупанти дали концерт до 23 лютого на тлі карти РФ без Криму (фотофакт)

Крім того, серед присутніх у залі та виступаючих були люди, одягнені у камуфляжну форму української армії.

Свято з "неправильною" картою. Фото: прес-служба Керченської міської ради.

В окупованій Керчі сьогодні, 20 лютого, відбулося святкування російського «Дня захисника вітчизни». Сцену культурного центру імені Богатикова, де проходив урочистий захід, прикрасив величезний плакат з картою Росії, однак без Кримського півострова. Про сам захід повідомила прес-служба Керченської міської ради, підконтрольної Кремлю. Новину передають Патріоти України.

Урочисте зібрання та святковий концерт відбувся за участі міської адміністрації, військових та представників різноманітних відомств. «Зі сцени в цей день звучало безліч слів про благородну професію - захищати батьківщину. Це завдання з честю виконували наші діди в роки Великої Вітчизняної. Не осоромили звання російського солдата учасники бойових дій в Афганістані, Чечні, а тепер в Сирії», - йдеться у повідомленні прес-служби.

За словами проросійського глави адміністрації Керчі Сергія Писарьова, сьогодні кримчани відсвяткували не лише «День захисника вітчизни», а й те, що два роки тому жителі півострова «відстояли своє право на свободу у знаменні дні Кримської весни».

Разом з цим, під час усіх урочистостей на сцені красувалася карта Росії без Криму. Крім того, серед присутніх у залі та виступаючих були люди, одягнені у камуфляжну форму української армії. У прес-службі Керченської міськради такий казус з плакатом не прокоментували.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...