Шляхом Гітлера, або бенкет під час чуми: незабаром відбудеться весілля підстаркуватого Путіна, - The Times

Колишня дружина президента вже знайшла собі чоловіка, тому він може спокійно одружитися.

Аліна дочекалась? Фото: freenw.com.

Після того, як екс-дружина російського президента Володимира Путіна Людмила вийшла заміж, сам глава РФ також може знайти собі наречену. Про це пишуть у статті The Times, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Автор The Times зазначив, що коли пара розлучилася в червні 2013 року, Путін обіцяв не одружуватися знову, поки Людмила Путіна не знайде нового чоловіка. "Після цього я подумаю про себе", - сказав тоді російський президент.

Беннетс нагадав повідомлення ЗМІ про те, що колишня дружина президента вийшла заміж за Артура Очеретного, який зараз очолює видавництво, а раніше займався організацією заходів, у тому числі для "Єдиної Росії" і "Газпрому". "Путін славиться закритістю свого приватного життя. Російську газету, яка в 2008 році повідомила про його таємне розлученні з дружиною і одруження з Кабаєвою, швидко прикрила влада після того, як Путін розкритикував журналістів з їх" грипозними носами і еротичними фантазіями ", - відзначає автор публікації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...