Шляхом скреп: У Горлівці та Новоазовську п'яні російські найманці перестріляли одне одного

Святкування Нового року для терористів закінчилося сварками та стріляниною по своїх.

Олександр Мотузяник. Фото: telegraf.com.ua.

П'яні бойовики в Горлівці влаштували перестрілку, один з них загинув. Про це на брифінгу заявив представник Адміністрації президента (АП) України з питань АТО Олександр Мотузяник, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"За інформацією ГУР МОУ, бойовик з так званої 3-ї окремої мотострілкової бригади бандформування "ДНР" влаштував п'яний дебош в місцевому нічному клубі, побивши його працівників. В окупованому Новоазовську між п'яними бойовиками сталася перестрілка, в результаті чого один з них загинув", - заявив він.

У той же час прес-служба ГУР МОУ уточнює, що під час перестрілки, що виникла на грунті надмірного вживання алкогольних напоїв, убито військовослужбовця розвідувального підрозділу "9-го окремого мотострілецького полку 1 АК". "В одному з розважальних закладів Горлівки, під час святкування Нового року, військовослужбовці 3-ї окремої мотострілкової бригади 1 АК в стані алкогольного сп'яніння завдали тілесних ушкоджень персоналу та матеріальної шкоди закладу. Зараз командування бригади не володіє інформацією щодо місця перебування осіб, причетних до інциденту", - зазначається в повідомленні. Також повідомляється, що "за чотири доби 2016 року з артилерійських підрозділів 9 ОМСП звільнено чотирьох військовослужбовців".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...