Шокуюча смерть: пасажир помер в дорозі через "європейський" сервіс "Укрзалізниці"

У вагоні не було аптечки.

Тіло пасажира в поїзді. Фото: facebook.com

У поїзді, що прямував з Києва до Ужгорода, помер пасажир, якому не могли надати допомогу через відсутність у провідників медичної аптечки.Про цей шокуючийому випадок написав на своїй сторінці в Facebook очевидець трагедії Василь Пазуханич, який приїхав погостювати до України зі Швеції, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель" .

Він опублікував фото, на якому видно тіло померлого чоловіка, що лежить в проході на підлозі, накрите простирадлом.За його словами,його 65-річному попутнику раптово стало погано. Коли пасажири спробували надати необхідну допомогу, то з'ясувалося, що у провідника аптечка порожня. Пошуки в інших вагонах теж не увінчалися успіхом.

"Знайшли в одному з вагонів чи то лікаря, чи то медсестру. Вона, побачивши ситуацію з аптечками, в сльозах сказала тільки одне - "с*ки"... Людина померла... Царство небесне..." - написав очевидець .Коли на одній зі станцій у вагон зайшли правоохоронці та медики, то представниця УЗ збрехала про те, що аптечка у неї була.

"Прибули співробітники міліції. Жінка у формі "Укрзалізниці" (можливо начальник поїзда) сказала, що аптечка була. Я висунув голову з свого купе і запитав, у якому саме вагоні знайшли аптечку, і що в ній було? Вона відповіла що в "шостому вагоні". Я відповів: "Тоді виходить, що пасажирів з 00 по 06 вагон не було?"- зазначив Пазуханич.

За його словами, сервіс, який пропонує компанія, не відповідає прибуткам, які отримує керівництво УЗ. Користувач припустив, що будь-яка позаштатна ситуація в дорозі закінчиться трагічно.

"Як провідник може приймати свою зміну, якщо вагон без аптечки? Я мовчу про те, що вагон і мoє купе були брудні. Хто повинен піклуватися про безпеку і комфорт пасажирів? На це запитання всі знають відповідь, але "вони" вміють тільки піднімати ціну на квиток!" - йдеться в тексті.

"Я подзвонив у сервісний центр "Укрзалізниці", номер якого знайшов у своєму вагоні, і розповів про ситуацію з аптечками. Люб'язний жіночий голос запевнив, що передасть прохання "поповнити аптечки" керівництву. Нехай все керівництво "Укрзалізниці" подавиться надприбутками і своїм галімим чаєм! Чим далі, тим я все менше хочу приїжджати в Україну", - додав Пазуханич.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...