Шокуюче розслідування ФБР: Гітлер не застрелився в бункері, а втік на острів Тенеріфе, де прожив до глибокої старості

Такий висновок був зроблений за результатами аналізів сотень документів.

Адольф Гітлер. Фото: tvc.ru

ФБР оприлюднило подробиці сенсаційного розслідування, проведеного на основі секретних документів. Згідно ним, лідер нацистів Адольф Гітлер інсценував свою смерть і втік на острів Тенеріфе, де він спокійно насолоджувався життям, інформують Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

На підставі засекречених документів поважний колишній слідчий ООН з військових злочинів Джон Ценчіч зробив висновок про те, що жорстокий диктатор зовсім не застрелив себе і свою дружину Єву Браун в "бункері". Судячи з усього, Друга світова війна могла закінчитися для лідера нацистів щасливо - він розкошував, гріючись на сонці.

Ценчіч, який проводив розслідування військових злочинів у колишній Югославії, сказав, що раніше вважав, що теорія про інсценування смерті Гітлера - це "нісенітниця". Але після аналізу 700 сторінок розсекречених секретних файлів США і подорожей по різних точок шляху передбачуваної втечі, він переконаний, що фюрер Третього рейху залишився живий і довго ще насолоджувався сонячним світлом.

Одним з найбільш переконливих доказів того, що Гітлер інсценував свою смерть є той факт, що, згідно із записами росіян, його зріст виявився на п'ять дюймів коротшим, при тому, що диктатор був п'яти футів по шість дюймів. Кажуть, що череп з кульовим отвором теж виявився менше.

"Як відомо з свідчень, у них в обох були двійники. Це відмінний спосіб в тому випадку якщо хтось збирається інсценувати місце злочину. Загальноприйнята істина про те, що він покінчив життя самогубством, неоднозначна. "

Крім того, труп Гітлера зник, перш ніж влада Великобританії і США змогла перевірити його. Як повідомив керівник ФБР Едгар Гувер, у секретних документах немає нічого, що могло б вказати на те, що Гітлер мертвий. Ценчіч і ветеран ЦРУ Боб Бер відкрили мережу тунелів, які ведуть до аеропорту Темпельхоф.

Потім, на їхню думку, Гітлер міг полетіти в фашистську Іспанію, а звідти - на Канарські острови. На островах є сонячні містечка, вельми популярні серед британців, такі як Тенеріфе, Фуертевентура і Лансароте. Звідси він імовірно відправився на підводному човні до Аргентини, де зустрів багатьох друзів.

Він вів розкішне життя у схованці, весь час будуючи плани на своє повернення. "Я дуже радий тому, що ми виявили. Чи міг він створити щось подібне? Звісно," сказав Ценчіч. Можливо, він відмовився залишатися непитущим і відновив свою звичку пити пиво?

Як повідомляє Daily Star Online, він щомісяця випивав 62 склянки пива доки сидів у в'язниці до приходу до влади. Теорії про те, що Гітлер уникнув смерті, не нові, вони стали з'являтися майже відразу ж після того, як в 1945 році про його смерть було оголошено по радіо.

Але що насправді знайшли солдати Радянського союзу, які прибули до Берліна першими, в бункері Гітлера, залишається оповитим таємницею. Свідоцтва показують, що росіяни могли провести не дуже вдале розслідування. Навіть радянський диктатор Йосип Сталін не вірив тому, що головний нацист і його дружина мертві.

Деякі сказали навіть, що були б уражені, якби тіло Гітлера дійсно було б виявлено. Це дійсно так, в недавно знайдених медичних записах сказано, що у нього і справді було одне яєчко. На відміну від італійського диктатора Беніто Муссоліні і правої руки фюрера наркомана Германа Герінга, тіло Гітлера ніколи так і не сфотографували.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...