Слідство у справі Гандзюк вийшло на новий слід

За словами правоохоронців, вони встановили, що на території Голопристанського, Олешківського та інших районів Херсонської області за сприяння чиновників органів влади здійснюється незаконна вирубка лісів для продажу деревини.
Катерина Гандзюк. Фото: соцмережі.

Слідство у справі Катерини Гандзюк відпрацьовує версію причетності до вбивства посадовців, яки займаються незаконною вирубкою лісу на Херсонщині і з якими боролася активістка. Про це пише у Facebook прес-центр Служби безпеки України, передають Патріоти України.

"Відпрацьовується одна із слідчих версій стосовно вчинення злочину над потерпілою у зв’язку з її активною громадською позицією щодо незаконної вирубки лісу на території Херсонщини та викриття причетних до цієї злочинної схеми посадових та службових осіб органів влади та місцевого самоврядування Херсонської області", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, вони встановили, що на території Голопристанського, Олешківського та інших районів Херсонської області за сприяння чиновників органів влади здійснюється незаконна вирубка лісів для продажу деревини. Злочинну діяльність маскують під санітарну рубку пошкоджених від пожежі дерев.

"Наразі оголошено про підозру в скоєнні злочину передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу України семи фігурантам справи", - розповідають у спецслужбі.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...