​Шокуючі подробиці: Як в "ДНР" убивали композитора і поета, заслуженого працівника культури України

Микола Васильович Присяжнюк - лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, голова Донецької організації Всеукраїнського товариства "Просвіта", директор Центру слов'янської культури. Ім'я цієї людини добре знають в Донецькій області.

Микола Васильович Присяжнюк

Сьогодні, 2 квітня, стали відомі подробиці жорстокого вбивства заслуженого працівника культури України, композитора і поета Миколи Присяжнюка - голови розташованого в окупованому Донецьку Центру Слов'янської культури, повідомляють Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

Про смерть Присяжнюка, який після окупації залишився в Донецьку, в ніч на п'ятницю 1 квітня повідомила Олена Резнікова, котра довгий час керувала прес-службою ДМЗ. " Ночью какая-то нечисть, ворвавшись в его дом в поисках наживы, сократила его дни. Он погиб мученической смертью. И продолжающаяся война на донецкой земле не оставляет возможности проститься с ним… Покойся с миром, Николай Васильевич " - Написала Рєзнікова.

Невідомі зловмисники увірвалися в будинок Присяжнюка в Будьонівському районі. Перед тим, як позбавити життя відомого українського композитора і виконавця, нелюди стали бити чоловіка 1961 року народження та ламати йому руки і ноги. Від отриманих травм пан Микола вірогідно і помер.

Відомо, що в будинку знаходилася ще й покоївка Присяжнюка, якій теж дісталося: кілька ножових поранень і численні переломи.

Після того як вбивці забралися геть, домробітниці вдалося дістатися до будинків сусідів, щоб ті викликали швидку. Наразі жінка в реанімації, поруч з нею цілодобово знаходиться охорона.

Відомо, що зловмисники забралися в будинок з тильної сторони. При цьому, за деякими даними, нічого цінного (ікони, коштовності) не пропало. А брати було що ...

У той же самий час, за даними джерела видання, нападники взяли величезну суму грошей. Ймовірно, загиблого катували, щоб дізнатися, де він ховає заощадження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...