"Хюндай" на смерть збив українку з ялинкою (відео 16+)

Жінка із племінниками готувалася до новорічних свят, але відсвяткувати їй не судилося...

Племінник покійної розповів подробиці трагедії. Фото: скріншот з відео.

Увечері у вівторок, 5 грудня, на в'їзді до Миколаєва автомобіль Hyundai Tucson збив на смерть жінку, яка переходила дорогу. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на novosti-n.org.

«Хюндай» їхав з боку глиноземного заводу в напрямку міста. На в'їзді до Миколаєва, в районі автозаправки WOG, дорогу переходила жінка з двома племінниками, 10 і 12 років. Діти встигли перебігти дорогу, а жінка забарилася і потрапила прямо під колеса корейського кроссовера.

Від отриманих в результаті наїзду травм потерпіла померла на місці події - лікарям «швидкої» залишалося тільки констатувати смерть. Діти і водій автомобіля не постраждали. Поруч з місцем події лежала сосна - як з'ясувалося, жінка з племінниками ходила за нею в ліс - готувалася до Нового року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...