"Шила в мешке не утаишь": Російська влада визнала, що населення збідніло після анексії Криму

У державі з 2014 року постійно росте бідність, особливо вона вразила працевлаштованих громадян.

Ольга Голодець. Фото: www.uznayvse.ru.

Російська віце-прем’єр Ольга Голодець визнала, що анексія Кримського півострова негативно вплинула на добробут росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс Каспаров.ру.

Так, за інформацією, яку російська чиновниця озвучила під час брифінгу, що відбувся сьогодні, першого жовтня 2016 року, кількість бідних людей, особливо серед тих, хто працює, стабільно зростає починаючи з 2014 року. За словами Голодець, «на жаль, у державі з 2014 року постійно росте бідність, особливо вона вразила працевлаштованих громадян» на думку російського віце-прем’єра, проблема збідніння населення лежить в площині невеликих зарплат, так як останні суттєво занижені порівняно з реальною вартістю праці.

Так, за даними Голодець, в Росії п’ять мільйонів вісімсот тисяч осіб у приватному секторі та один мільйон вісімсот тисяч осіб у державному секторі отримують мінімальну заробітну плату, що створює всі умови для зростання частки бідняків . Нагадаємо, соціологічні опитування свідчать, що більше ніж сорока відсоткам росіян не вистачає коштів на елементарне: одяг, їжу та медикаменти. Російська влада поки що не поспішає якось реагувати на ситуацію і визнавати, що однією з причин падіння рівня добробуту населення стала незаконна анексія Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...