Сєні чомусь не було: На Луганщині патрульна поліція присягнула на вірність України

На церемонію приїхали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

Присяга патрульної поліції на Луганщина. Фото:http://espreso.tv/

З сьогоднішнього дня Національна поліція почне працювати в Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську. Про це повідомляє Еспресо.TV, інформують Патріоти України.

На церемонію приїхали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе. Під час присяги міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся до нових правоохоронців з вимогою служити народу України.

"Зверніть увагу, скільки людей зібралося. Всі вони хочуть вірити і сподіватися на нову поліцію, і ви не маєте права підвести їх. Ви зобов'язані перед жителями. З сьогоднішнього дня ви служите їм", - сказав міністр.

В той же час Аваков звернувся до населення Луганщини, аби ті прийняли нових правоохоронців. "Дуже важливо, щоб ви довіряли їм, щоб прийняли. Допомагайте їм, і вони віддячать тим же", - наголосив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...